Бунтът на Евгений Пригожин показа, че Русия е уязвима и вътрешната подкрепа

...
Бунтът на Евгений Пригожин показа, че Русия е уязвима и вътрешната подкрепа
Коментари Харесай

Надежда Нейнски съзря в бунта на Пригожин уязвимостта на Русия

Бунтът на Евгений Пригожин сподели, че Русия е уязвима и вътрешната поддръжка - мощно разколебана, тъй като руснаците не знаят какво се случва. Пригожин си потегля, само че проблемите остават. Това мнение изрази някогашният външен министър Надежда Нейнски за бунта на водача на частната армия  " Вагнер " в Русия.

Според нея бунтът на Пригожин ще се отрази на войната в Украйна чисто на практика. Бъдещето на войната ще се повлияе от протеста на Пригожин против съветския президент Владимир Путин и военното управление, само че най-много в психически смисъл, сподели Нейнски, която означи, че в момента никой не се знае къде се намира самият Пригожин и какво се случва с него.

" Очевидно е, че има някаква договорка вследствие на протеста на Пригожин. В момента това, което се вижда, е, че има атмосфера на боязън и на доста съществено комплициране. Изречените думи от самия Пригожин са огромен поврат в самата Русия. Тепърва ще се проучва какво значи неуспехът на Владимир Путин ", сподели още някогашният външен министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР